Handels- og leveringsbetingelser

Generelle Oplysninger

NettoFoder.dk
Etableret 2016
CVR. nr. 43 98 02 97
Saltøvej 41, 4736 Karrebæksminde
e-mail: info@nettofoder.dk
Telefon: 81 73 71 61 

Levering og fragt – postpakker og pallevarer

Pakker leveres indenfor 3-5 hverdage med GLS
Pallevarer leveres indenfor 3-5 hverdage med DSV. 

Ordrer på minimum kr. 4.500 ,- ekskl. moms sendes franko.
Ordrer på mindre end kr. 4.500,- ekskl. moms tillægges fragt efter gældende takster.

Fragt priser

Pr. Pakke op til 10 kg kr. 69,00

Pr. Pakke op til 20 kg kr. 95,00

Pr. Pakke op til 30 kg kr. 139,00

Pr. 1/4 palle kr. 249,00

Pr. 1/2 palle kr. 349,00

Pr. EUR palle kr. 449,00

Palle priser

Pr. 1/4 palle kr. 40,00

Pr. 1/2 palle kr. 60,00

Pr. EUR palle kr. 200,00

Pr. palle udveksling kr. 16,00 (kræver aftale)

Fragt takster er gældende for levering til Jylland, Fyn, Sjælland og brofaste danske øer.

Bemærk at alle ordre afgivet under kr. 4500,- ekskl. moms vil blive pålagt fragt.

Byttepaller (kommer snart)

Er du tilmeldt bytteservice leverer vi varer til dig på godkendte EUR-paller. Det er vigtigt at fragtmanden får tilsvarende antal godkendte paller med retur.
Det er vigtigt, da vi i modsat fald bliver nødt til at efterfakturere dig for den manglende byttepalle og det vil vi naturligvis gerne undgå.

Skulle der under transporten være sket en skade på den EUR-palle du får leveret, beder vi dig notere det på fragtmandens scanner eller fragtbrev. I et sådan tilfælde skal pallen ikke byttes.
NettoFoders kundeservice skal kontaktes samme dag eller hurtigst muligt, for ikke at blive faktureret den ødelagte palle.

Restordre

Bestilles flere varer på samme ordre med forskellig leveringstid, vil den vare med den længste leveringstid være indikator for leverancens samlede leverings tidspunkt. Delleveringer kan forekomme.

Transportskader

Reklamation i forbindelse med transportskader skal ske ved modtagelse.

Skulle du være så uheldig at modtage varer fra os, hvor der er synlige skader på en vare, er det vigtigt at gøre indsigelse med det samme (ifm. leveringen).Det gør du ved at bede chaufføren notere det på sin scanner eller på fragtbrevet og selv kvittere til sidst.

Den beskadigede vare, beder vi dig reklamere til vores kundeservice via vores hjemmeside samme dag eller dagen efter.

Vi beder dig opbevare transport-skadede vare i 14 dage, da transportøren skal have mulighed for at afhente varen i dette tidsrum.

Reklamationer


Vi beder dig kontrollere din ordre grundigt ved modtagelsen.
Skulle du mod forventning konstatere fejl eller mangler på din ordre, beder vi dig kontakte vores kundeservice via e-mail: info@nettofoder.dk samme dag eller senest dagen efter.

Har du en reklamation vedrørende en defekte, forbruger-solgte varer, beder vi dig vedlægge kassebon eller faktura.

Returnering af varer

Vi tager som udgangspunkt ikke varer retur.

Bestil i god tid – især ved levering omkring helligdage

Ordrer til levering inden helligdage (påske, jul mm), bør være bestilt i webshoppen senest 7 hverdage før. Vi pakker og sender alle modtagede ordrer, men kan ikke garantere normal leveringstid kan overholdes, da vi anvender eksterne fragtfirmaer.

Alle ordrer sendes afhængig af fragttype. Pakker sendes med PostNord alle hverdage, også mellem jul og nytår (dog ikke helligdagene). Palleordrer leveres før jul eller efter nytår. (Dvs. at der ikke leveres palle varer i dagene mellem jul- og nytår.) 
Vær opmærksom på at der ikke leveres på søn- og helligdage, samt at PostNord kan holde ferielukket. 

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

NettoFoder.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos NettoFoder.dk. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og personalet i NettoFoder.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.NettoFoder.dk er dirktørten for Nettofoder.dk

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status på din ordre.

Som registreret kunde hos NettoFoder.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til NettoFoder.dk via e-mail info@nettofoder.dk.