Om os

Vores vision hos NettoFoder.dk

Vi brænder for at skabe en bæredygtig og lokal foderproduktion, der sikrer den bedste kvalitet til dine dyr. Hos NettoFoder.dk er vores vision at fremstille foder, der er baseret på lokalt fremskaffede råvarer af højeste kvalitet. Vi ønsker at levere det optimale ernæringsgrundlag til dine kæledyr og landbrugsdyr og samtidig støtte vores lokale landmænd og producenter.

Vi er stolte af vores lokale forbindelser og partnerskaber, der gør det muligt for os at fremstille vores foderprodukter med lokale råvarer. Ved at støtte NettoFoder.dk støtter du også vores lokale landmænd og producenter, hvilket er med til at skabe en stærk og bæredygtig fødevarekæde. Vi tror på betydningen af at opbygge fællesskab og bæredygtige relationer i vores lokale område.

Vores sortiment omfatter en bred vifte af foderprodukter, der passer til forskellige dyrearter, herunder høns, grise, køer, heste og meget mere. Vi lægger stor vægt på at opretholde høje standarder for vores foderproduktion og sikre, at alle ingredienser er nøje udvalgt og af bedste kvalitet. Ved at vælge NettoFoder.dk er du sikker på at give dine dyr det bedste grundlag for et sundt og aktivt liv. Vi producerer i dag, selv alt foder under vores produktnavne:

Gå på opdag i vores produkter og oplev kvalitet i særklasse.

Her finder du os

Kontakt os

Telefon: 21895305

Adresse: Skælskørvej 46, 4736 Karrebæksminde