Bliv forhandler

Sådan bliver du forhandler

Lad os styrke din forretning med kvalitetsprodukter, optimale handelsbetingelser og verdens klasse service.

Som forhandler har du brug for leverandører, der støtter dig i den daglige drift med nem bestilling, hurtig levering, problemfri service – og de kvalitetsprodukter, dine kunder efterspørger. Bliv forhandler for NettoFoder ApS, og lad os styrke din forretning. Læs mere om de fordele, vi kan tilbyde, og klik nederst på siden for at oprette din konto allerede i dag!

Hvordan skiller NettoFoder sig ud fra andre mærker?

Vi producerer foder med omtanke som dækker alle dyrenes behov, uanset om det er til hobbydyr kæledyr eller til avl.
Vi har mere end 7 års erfaring med egen foderproduktion og har udviklet kvalitet produkt på kvalitet produkt.

Vi tilbyder 6 mærker af foder og tilskud; ChickensFavorit, FarmersFavorit, BunnysFavorit, BirdsFavorit, PiggysFavortit og CalvesFavorit. Hvert mærke tilbyder et sortiment der hver især dækker over forskellige dyrs behov.

Vi hjælper dig med at finde det eller de mærker, som passer til dit kundesegment så du kun har de varer på hylden som passer til kunderne.

Brands i særklasse

Øg omsætningen i din forretning ved at tilbyde dine kunder kvalitetsbrands fra allerøverste hylde.

Vores produkter til hobby- og kæledyr byder på danske kvalitets råvarer, dansk design og innovativ produktudvikling – til glæde for dine kunder og din bundlinje.

Strømlinet samhandel

Log ind og afgiv din ordre i vores onlineshop, når det passer dig – og få levering til døren. Hent billeder, kataloger og POS-materiale i vores downloadcenter. Drag fordel af vores løbende tilbud og gør brug af vores pletfri kundeservice, hvis du har spørgsmål.

Start dit samarbejde

Udfyld formularen nedefor, for at oprette en forhandlerkonto – det er gratis, og det tager kun få øjeblikke. Så snart vi har behandlet dine oplysninger, kontakter vi dig, så du kan komme i gang.

Dine personlige data vil hjælpe os med at oprette en konto og give dig en god oplevelse på vores website. Ved at have en konto hos os, kan du hurtigere bestille varer og du kan se dine tidligere ordrer. Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret. Hvis du ønsker at slette din konto, kan dette nemt gøres når du er logget ind.