Medlemmer

Som medlem får du en række fordele og besparelser.

Kingsmoor Hver 8. Sæk gratis

Du sparer ved køb af Kingsmoor hundefoder og kattefoder. Når du har købt 7 sække er den 8. sæk gratis. Vi har et fysisk kort med dine handler og fratrækker værdien af den 8. sæk efter dit køb er leveret som en refundering.

Medlemstilbud

Hver måned har vi nye medlemstilbud som er specielt og udelukkende til medlemmer. Du får således særlige rabatter som medlem !

Nyhedsbrev

Som medlem modtager du vores nyhedsbrev mellem 4 til 10 gange årligt med tilbud og nyheder.

Overblik

Du har altid overblik over dine tidligere ordre og kan nemt genbestille. Du kan se et overblik på “Min Konto” nederst på webshoppen eller hjemmesiden når du er logget ind.

Sådan bliver du medlem

Du bliver medlem ved at oprette en bruger-konto på NettoFoder.dk – det tager 3 minutter og når du har bekræftet din email er du klar til at få gode tilbud og fra tid til anden ekstra rabat !

Tidligere point

Før 01.09.21 optjente du points som blev opsparet og kunne bruges ved næste køb. vi har erstattet dette med mængderabat på vores mest populære produkter. Du kan få dine opsparede points udbetalt hvis du ønsker det, men vores nye mængderabat er ofte mere lukretiv og du kan desværre ikke både få points udbetalt og få mængderabatten. Hvis du er i tvivl om hvor mange points du har eller om det kan betale sig at bruge dem, så skriv til os så hjælper vi dig med at finde den bedste løsning !

Print Friendly, PDF & Email